Georgina, Sergi i Gerard

Seguim d’estrenes, en aquest cas un reportatge d’embaràs. La veritat és que no en sóc gaire partidari (sobretot els d’estudi, panxes pintades...). Però no em podia negar a immortalitzar un moment tan especial per a la Georgina. Ens coneixem de fa temps i hem compartit de tots colors.

 
Fent reportatges fotogràfics m’he trobat en una situació que en el món del disseny costa molt més d’aconseguir. És quan et ve un client i et diu: et vull a tu i ningú més.Si el resultat supera les expectatives del client esdevé un sentiment similar al que se sent quan s’acaba una muntanya russa: adrenalina, satisfacció, felicitat i pensant que la tria a estat la bona i l’espera ha valgut la pena. I perquè no dir-ho, vulguen repetir!Personalment, tot el que no arribi a aquest «èxtasi» ho consideraria un fracàs, ja que amb les meves fotografies busco precisament això: despertar emocions.

 
Bé, no m’enrotllo més! Aquí teniu un resum del reportatge d’una parella espontània, simpàtica i que segur seran uns grans pares. Felicitats parella!

 

GSG-0013 GSG-0033 GSG-0040 GSG-0054 GSG-0063 GSG-0069 GSG-0070 GSG-0087 GSG-0074 GSG-0079 GSG-0081