Video RepCamp

En motiu del Mobile World Congress, l’empresa Kriter llença al mercat una nova aplicació per a venedors anomenada RepCamp. Un encàrrec complicat, ja que el timming va ser només d’una setmana i sense tenir gaire clara la idea de vídeo que es volia fer. Amb diversos recursos gràfics i audiovisuals, s’havia de fer un video que alhora que mostres la navegació de l’app i la seva interface, expliqués els conceptes claus del perquè de la novetat de RepCamp i els seus avantatges.

D’aquesta manera vam optar per buscar tres inputs inicials en els quals es basa el concepte de RepCamp i per acabar, una bateria d’imatges per mostrar la gran capacitat d’adaptació de l’app. Espero que us agradi!

 

RepCamp – Catalog and Orders App for Sales Reps from Repcamp on Vimeo.

 

RepCamp Pere Rubi audiovisual RepCamp Pere Rubi audiovisual RepCamp Pere Rubi audiovisual RepCamp Pere Rubi audiovisual RepCamp Pere Rubi audiovisual RepCamp Pere Rubi audiovisual RepCamp Pere Rubi audiovisual RepCamp Pere Rubi audiovisual RepCamp Pere Rubi audiovisual RepCamp Pere Rubi audiovisual RepCamp Pere Rubi audiovisual RepCamp Pere Rubi audiovisual RepCamp Pere Rubi audiovisual RepCamp Pere Rubi audiovisual